Talia – Elke – Sergei – Joël

Elke en Sergei vertrokken elk afzonderlijk uit hun toenmalige thuisland om de Heer te dienen in Israël.

In 1999 immigreerde Sergei vanuit de Krim (Rusland) naar Israël. Hij maakte Aliyah zoals het joodse volk dat noemt wanneer joden uit het buitenland zich terug vestigen in Israël. En Sergeis grootste wens was om zijn volksgenoten te vertellen over hun Joodse Messias!

Elke werd in januari 2003 uitgezonden vanuit de Evangelische Kerk Bourgoyen om het evangelie te verkondigen in Israel met de organisatie Operatie Mobilisatie. Elke is tot op vandaag nog in dienst van OM Israel als hun boekhoudster.

In 2005 trouwden ze en hun huwelijk werd gezegend met 2 prachtige kinderen: Talia en Joël.

Hun hartenwens is om alle Israëli’s te bereiken met het evangelie maar in het bijzonder richten ze zich op de Russisch sprekende Joden. Daartoe organiseren ze o.a. Bijbelse busreizen voor Israëli’s, Evangelisatie Muziekconcerten, Vieringen van de Bijbelse Feesten met nadruk op de vervulling in Jezus Christus en hebben ze ook een outreach naar Holocaustoverlevenden.

Sinds 2017 dient Sergei als voorganger van een gemeente die “Spring of Joy” (fontein van vreugde) heet en die ontstaan is uit de vele evangelisatieacties die plaatsvonden.

Dank voor uw aanhoudend gebed voor hen!